2024 Tsjechië

Op 12 juli zijn vertrokken naar Tsjechië. Tot onze thuiskomst zullen we proberen elke dag een verslagje uit ons eigen logboek te sturen; met foto’s.

12 en 13 juli: treinreis en aankomst in Praag
Vrijdag avond om kwart voor twaalf ging de RSA weg met de EuroSleeper naar Praag. Voor sommigen een slapeloze nacht en voor sommigen een gezellige reis. Uiteindelijk kwamen we allemaal aan in Praag.
Al snel hadden we verzameld in de hal waar de tickets voor de tram werden uitgedeeld. Toen gingen we met tram nr 15 naar onze accommodatie. De meningen over de stad waren verdeeld. Sommigen vonden het een prachtige stad en sommigen vonden het “erger dan Bijlmer”.
Toen we bij de accommodatie aankwamen werd de sleutel opgehaald en ging iedereen rustig wennen. Het huisje was omringd door een park met een speeltuin. Een paar mensen gingen vervolgens even boodschappen doen en de rest bleef rustig in het huisje, sommigen moesten hun slaap nog inhalen :).
Half 7 gingen wij eten, daarna kregen de meeste mensen energie en gingen ze lekker naar de speeltuin. Toen we uitgespeeld waren, ging iedereen rustig langzaam terug naar binnen, tanden poetsen en chillen.